Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Медики б’ють на сполох і вказують на серйозність проблеми

September 6, 2019

Народна мудрість каже: здоров’я не купити за гроші, так само не купити за гроші і совість

До чого це ми?

Херсонобленерго вже неодноразово застерігало споживачів електричної енергії про негативний вплив та нанесенню непоправимої шкоди здоров'ю встановлення у побуті та на підприємствах високочастотних генераторів. Використовуючи дані пристрої для реалізації своїх недобросовісних цілей по виведенню з ладу електролічильників, «ділки» продовжують власноручно шкодити собі та оточуючим. Постійне перебування під впливом електромагнітного випромінювання руйнує здоров’я їх самих, членів їхніх родин, а також від цього страждають сторонні люди.

Зухвалість таких вчинків вражає.

Днями працівники обленерго виявили використання пристроїв – "монстрів" в продуктових магазинах в м. Нова Каховка по вулиці Дружби, м. Бериславі по вулиці 1Травня, куди щодня приходили мешканці разом зі своїми дітьми за товаром, не підозрюючи про небезпеку. Такий же пристрій було виявлено і на території приватного домоволодіння в с. Дніпряни по вулиці Коняшних.

Медики б’ють на сполох і вказують на серйозність наслідків від електромагнітного випромінювання, виготовлених кустарним способом генераторів. Спільнота Української медичної асоціації оприлюднила результати досліджень Українського інституту екології людини.

Науковці стверджують, що генератори високочастотних і надвисокочастотних електромагнітних випромінювань завдають суттєвої шкоди людському організму та інформаційному полю кожної людини. «Тривалий вплив на людину такого високочастотного ЕМ випромінювання може спричинити захворювання в організмі людини, від захворювань нервової системи і аж до онкологічних хвороб», - стверджують вчені.

Шановні споживачі електричної енергії! Не випробовуйте долю, цінуйте здоров’я та життя, споживайте електроенергію відповідально.

У свою чергу енергетики застерігають, якщо Вам стало відомо про наявність таких пристроїв у будь-яких помешканнях чи то закладах, повідомте на гарячу лінію служби захисту економіки за телефоном 0552-421-666.

 

Нагору